Reikipraktijk 'Reikihanden'.  

Everything has its source.

 Wie behandelt jou?

 

  

Mijn naam is Dick de Jong. Ik woon in Zevenaar, ben getrouwd en vader van vier zonen.

Spiritualiteit en energie hadden altijd mijn aandacht. Als kind kon ik bijvoorbeeld voelen of er in een kamer een agressief gesprek was gevoerd wanneer iedereen die daar was, was vertrokken.

Mijn eerste kennismaking met Reiki was op een informatieavond van mijn toekomstige Reikimaster Joyce van Raad in Arnhem. Zonder opleiding kon ik de aura voelen van iemand die daar ook was. Een eerste bijzondere ervaring.

De inwijding in de eerste graad kreeg ik  in 2003 en uiteindelijk in 2008 in de Mastergraad. Als Reikimaster gaf ik al veel behandelingen, zowel voor fysieke als mentale klachten.

Reiki leerde ik omdat ik graag mensen help. Het is geweldig om te zien hoe mensen opknappen als hun zelf genezend vermogen weer in balans is.

Wanneer je  informatie wil hebben, een behandeling of een cursus wilt, bel of mail me dan.

Be Blessed in Light and Love


Dick de Jong

 

 

Mijn praktijk is aangesloten bij Groepspraktijk De Jong.

https://hartvoorheel-zijn.jouwweb.nl 

Met HART voor HEEL-ZIJN werken we samen vanuit verschillende disciplines. Wil je balans in je leven, de weg naar natuurlijk heelzijn terugvinden? Wees welkom.  Geniet van onze praktische en duurzame aanpak. Zit je budget niet mee, dan streven we naar een passende oplossing.* Afbeeldingen en teksten op deze site zijn,  naar mijn weten, vrij van rechten. Zo niet neem dan contact op met mij.